Sunday, February 28, 2010

Siapa Lebih "Binatang"?

Sorry kalo tajuk macam celaka...

Bleh tekan gambar untuk bace berita penuh. Aku bet korang2 semua pun dah baca kan?

Semalam aku baca, lelaki tu cakap budak tu "anak tiri" dier. Harini statement mak arwah budak tu, "teman lelaki" dier. 6 tahun punya relationship. Lepas tu perenggan bawah2 pulak cakap, pompuan tu belum bercerai ngan husband dier, tapi bersekedudukan dengan "lelaki yang dikatanya binatang" sampai ade anak umo setahun lebih.

Confuse aku.

Lebih2 lagi dengan statement "rumah mangsa dan teman lelaki ibunya yang bekerja sebagai pemandu teksi dikatakan terletak di kawasan perumahan sama di Kampung Batu 30, Batang Kali, di sini, dan hanya dijarakkan dengan 10 rumah"...

Hapa cerita ni sebenarnya? Knape tak ayah arwah je yang take care, jaga arwah sama2 dengan ibu arwah tu? Katanya belum bercerai...

Ish3x!! Pelik2 la orang sekarang nih. Yang halal ade, taknak... Nak jugak yang haram tu. Bila dah jadi macam ni baru tau pulak nak menyumpah2 kata orang tu binatang la semua. Cuba kalo pompuan tu sendiri TAK CARI MASALAH... Takkan jadik macam ni.

Kesian kat arwah Syafia Humairah Sahari...

Al-fatihah.

Sesungguhnya, Dia lebih mengetahui apapun yang terjadi pada keluarga ini. Aku pun tamau percaya bulat2 dengan apa yang aku baca kat situ. Masing2 nanti dapat la habuan masing2. Kalo bukan dekat akhirat pun, kat sini pun Allah bleh bagi cash.
Post a Comment