Wednesday, February 3, 2010

Tak Paham

Sumpah aku tak paham. Orang yang aku suka bleh buat2 tak perasan atau memang sangat lurus tak detect langsung yang aku suka dia bagai nak rak.

Yang lagi sebulan nak kawen pulak terhegeh2 nak skandal ngan aku. Macam la aku nak layan orang2 macam tu. Tak mendatangkan hasil. Bukan boleh buat sugar daddy pun. Makan pun tahap cukup2.

Sekarang dah kantoi kau dah kawen. Bersepah bini lu tag gamba lu dekat fesbuk... Padan muka. Bro, aku add wife kau sekali la dalam fesbuk sebelum kau terhegeh2 nak skandal dengan aku. Nasib baik bini lu memang kenal perangai gua macam mana. Cuba kalo bini lu macam pompuan loser lain? Bernanah telinga gua kena maki nanti.

LU SANGAT LOSER, BROOO~~!!

3 comments:

epalejau said...

ape sengal sangat mamat tu?
msti ko rasa rimas kan kena kejar leh laki tak paham bahasa tu?

org yg suka pun mcam buat2 x paham je yg aku suka dia.

NICK IRFAN said...

huh! ape nak jd dunia skrg laki tu dh kwin pun masih nak skandal dgn awk? adoiyai... bangang punye laki...

nama saya aslina said...

::hadra::
rimas. sangat rimas. tak ym, sms... tensen jiwa raga aku. huhu...


::nick irfan::
test market. biasa la... padahal tak sedar diri tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...