Wednesday, February 17, 2010

Takde Keje

... Rasa sayang plak nak potong rambut nih... Kalo dah pendek nanti takleh buat pose ala2 cendawan tiram camni dah... Haha... Sengal betul... Sah2 takde keje la nih... Hahahaha~~

Dah 4 tahun ni simpan tak kerat2... Kalo kerat pun kat ujung2 je...

Kalo kerat... Ade sape2 tak nak beli rambut ikal "ombak2" yang ori nih? Kot2 korang nak buat extension ke... Jangan risau, takkan jadik macam citer antu Korea pasal rambut2 tu... Apa nama dia? Entah... Tak ingat!! Kalo buat di kedai style macam ni sah2 la mahal kan...??

Haha... Ade tak? Ade tak?

At least aku nak jual rambut je kan? Takde la macam student mana tu nak jual dara. Huhuhhh...

P/S: Mak aihhh... Chubby nya akuuuuuu~~~~~

4 comments:

NICK IRFAN said...

awk nk potong rambut ke? bg sy dh ok dh.. cpyh potong rambut panjanglah nampak ayu..... hehehe

Signorina Syima said...

berapa RM nak jual rambut pose cendawan tu...?LOL!!

profwacko said...

Mak Aii!!

nama saya aslina said...

::nick irfan::
ayu ke? wakakaka~~ *pitam*


::kak syima::
kita jual secara bida. starting dari RM3k... wkwkwkw~~


::rezan::
ko knape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...