Tuesday, February 16, 2010

Aku Pun Addict Akhirnye...

Asrul Akmal la ni punye keje. Dier da introduce aku dengan game rileks2 sama taraf ngan Zuma dulu. Mula2 ingatkan aku balik cuti ni dier nak pinjam laptop aku sebab ape kan... Rupanya tumpang main game... Huhuhh...

Last2 skang aku pun addict dengan game tu. Adoiyaiii...

Leka beb main game ni. Oleh itu, kawan2... Kalau nampak fesbuk on, YM on, tapi korang antar mesej satu pun aku tak balas, kalo waktu pagi - petang2 kemungkinan aku tengah sibuk berperang dengan zombie2... Tapi kalo malam2 plak... Maybe Asrul Akmal yang tengah memerintah tumbuhan2 tu attack zombie...

Haha... Gila beb!! Tapi sepanjang aku kat Penang, laptop ni kire hak milik bersama la ngan abang aku. Lepas ni, Rabu malam aku balik Kuala Selangor balik, start Khamis, aku sorang je la ngadap game ni... Muahaha~~~

Addict la wey. Ada cure tak?
Post a Comment