Thursday, February 4, 2010

Elak Kebun Kena Curi

Aku tau ramai tak brapa layan Barn Buddy dekat fesbuk tu. Tapi kadang2 yang suka layan ni pun macam melampau plak pegi suka2 curi kat kebun aku. Tambah2 bila aku tanam tanaman mahal2...

Skang aku ada cara effective paling best untuk elak kecurian. Blaja dari Kak Syima dan rakan2 beliau. Gigih, ok?


Susun bangsal dengan umah atas kebun. Hahahaa... Keji tak keji?

2 comments:

Legasi Piston Pecah said...

haha..main lagi ek..aku dah lama tinggalkan mende nih..entah apa jadi kat kebun aku,,

nama saya aslina said...

::legasi piston pecah::
main!!! sebab kebun tak banyak petak kene harvest. haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...