Thursday, February 25, 2010

Engineer = Pemalas

Statement dari Rahmat. Sebab? Moto dia la paling style skang. Dari dalam kelas lagi masa sibuk2 packing barang lepas habis kelas, selamba je dier tekan remote unlock moto dia, lepas tu siap auto start.

Kalo aku ade dekat2 dengan moto dia masa tu, laju dah aku naik kot balik umah. Tapi memang style la. Pemalas betul bakal engineer tu sampai nak start moto pun pakai remote je.

Jangan cakap dia lah. Aku pun sama kot. Cuma nasib baik je aku takde barang2 sampai tahap gila buat projek macam geng2 dier tuh. Kalo ade kot, semua hobby kit aku pegi borong. Tak pun reka sendiri2 je... Huhuhh...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...