Saturday, February 6, 2010

Bangga Betul Orang Tu!!!

Entry ini untuk my bro. Dia ada henset baru. Company sponsor. Gila cara jugak henset beliau. Gigih aku pegi meng-Google tau lepas dier SMS jenis enset dia. Jenuh jugak aku pikir ape tu myiman. Sekali hambik kau. MyIman rupanya.




Ustaz Ridzuan Tee Abdullah pun pakai enset ni ok? Sekarang my beloved bro tu ada 3 henset, 3 nombor. Tapi yang 3310 tu rasanya dah kena buang kot. Jadik tinggal 2 je lah. Sape2 yang jenis malas nak hendel henset banyak2 boleh la pegi terjah kedai2 beli henset ni... Buleh letak 2 simkad woo~~ Bosan2 kau boleh dengar Quran. Dari kau dengar mp3 lagu tak semenggah tu. *Oh, terasa sekejap.*

Pengumuman! Pengumuman! Sekarang sapa2 nak contact my bro bleh tekan mana2 nombor je yang korang dah save. Kecuali 012. Tu dia dah buang ke dalam gaung katanya.
Post a Comment