Thursday, October 30, 2008

Entry Pandang Pertama

Harini kire first day alias first time la aku menjebakkan diri dalam blog kat blogspot nih...
Tahniah wat diri aku sendiri kerana telah pun berjaya mempunyai blog sendiri...hahaha!!

Sori la kalo first entry lagi dah tangkap leleh...Tapi...Nak wat camne...Dah mood aku pun tengah dalam mood leleh2... Sampai sakit2 kepala la layan leleh2 nih...
~sangat takleh blah...sambil pikir...aku ke yang taip nih?~

Dah nama pun dalam mood leleh2...Aku pun tulis la warkah buat mama terchenta ni aku 2 hari lepas...Hehe...Tu la pasalnye punca aku dalam mood leleh2...Bukan pasal balak lari ke hape...Jgn salah paham plak...Huhu...Mase tu kan...Kat luar je aku nampak ok...Tapi tah la...Tibe2 aku rase rindu sangat kat mama aku...So, aku tulis la sume tu...Sebagai luahan kan...Walaupun dah tentu2 dier takleh bace ape yg aku tulis...

Tapikan...Aku just nak luahkan ape yang aku rase je...Tak sangke la plak bile ader orang singgah situ bace...Dorang bleh tangkap touching sampai nangis2...Hurm...Nampaknye betul berkesan la ape aku taip haritu...Sesungguhnye...Tu lah luahan yang paling jujur yang penah aku buat untuk mama aku...
P/S: Selama ni bukan aku tak jujur ngan mama aku...Tapi...Feel dulu2 tu tak sama macam skang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...