Saturday, May 25, 2013

Blog ni takkan ade apape update walaupon banyak benda aku nak cerita sampai aku lepas level 147 candy crush saga tu. 

Refer post sebelum ni.

Tenkiu.

Saturday, May 18, 2013

Candy Crush Mania.

Bengong. Dah dekat sebulan aku stuck dekat level 147 tu.
 

Gila marah baq hanggg... Sepupu aku Atin pon dah pintas aku. 

Hnnsss... Hnnsss!!! *style kembang2 hidong tahan marah*

Wednesday, May 15, 2013

Kenapa saya beli kipas

Tak sanggup kene tiup virtually gune whatsapp. Imaginasi tinggi melangit.


Kata engineer kan? Haha.

Tiupan tu sampai nyenyaknye aku tido... Pukul 6.53 pagi baru balas msg dia. Pukul 6.45 baru bangun. Nak kene gerak pegi keje pukul 7.20...

Memang bawak keta macam pelesit la semalam. Mahap la kepada sesapa yang nampak keta ford fiesta s biru yang kejap2 potong keta lain ikut suka sebab dah lambat pegi keje.

Tapi nasib baik la masuk opis tetaaappp sebelum pukul 8.00pagi. Hehe

Tuesday, May 14, 2013

Cuaca Panas

Penah macam nak usulkan beli aircond je pasang dalam bilik. Tapi mcm melampau lak kan bilik aku sorang je ade aircond. Orang lain pon panas juge.

So decide beli kipas baru.

Style takleh blah punye gambar. Haha!

Murah

Sape cakap long distance relationship adelah mahal?? Kitorang slalu gunakan apape free source dengan jayanya. Contohnye wifi percuma.


Maknanya bukan aku sorang je la gune wifi jiran. Dia pon sama jugak. Haha. Bezanya aku sampai harini tatau jiran mana satu yang baik hati sangat wifi dia je boleh reveal password dalam pc Angah. Nak kata kitorang ade install bende2 untuk hack, takde la plak...

Skang wifi kat tempat dia plak mogok. Terpaksa la msg2 je. Banyak jimatnye long distance relationship ni. Pokok pangkalnye kene trust pasangan memasing je. Pastu rileks2 dan jangan cepat percaya cakap orang. Orang yang cakap tu pun tah2 tak kenal pon pasangan korang. Main cakap je.

Tadi dia msg kuota internet dia dah abes. Takleh msg gambar. Sedihnya saya!! Boleh msg2 je la. Mujur la iphone ke iphone msg adelah percuma. Walaupon korang stay obersi. Percuma okeh!

Sape long distance relationship dan juge malas nak usung laptop macam kitorang, silelah gune iphone. Hahaha... Samsung pon okey, tapi kalo selesa ngan phone gedabak, sila la guna. Hihi


Wednesday, May 8, 2013

Love Birds <3

Keje kitorang pade pukul 4am waktu Malaysia dan 9pm waktu UK. Haha!

ILYSM&<3 p="">
-gedik tiru style my cousin fatin tu kan?-

Friday, May 3, 2013

Tele-Marketer

Situasi di talian telepon.

T- tele-marketer
A- aku lerrr...

T: Assalamualaikum, cik, saya bla bla bla dari bla bla bla...nak buat pengesahan, adakah nama cik ni Nor Aslinawati?

A: waalaikumsalam. Ye saya.

T: maaf mengganggu, boleh saya ambil masa cik sikit untuk bagi sedikit penerangan?

A: boleh, err... Tapi penting tak?

T: takde la penting sangat... Kalo cik *tak sempat nak sambung sampai abes*

A: *mencelah* oo... Tak penting sangat eh? Kalo camtu esok2 je la awak call saya balik, boleh? Tengah busy ni. *padahal tengah makan biskut je pun*

T: oh, takpe lah. Kalau macam tu, nanti saya hubungi cik balik. Terima kasih.

A: *letak phone*

Abes laa... Kalo dia jual insurans, confirm kene marah dengan manager. Haha. Kalo bersungguh, cakap ah penting. Aku? Standard la. Ko cakap tak penting, aku pon malas nak layan. Hahahaa...

Wednesday, May 1, 2013

Post birthday celebration.

Yummy!!!

My Only Brother :)

Happy birthday dear brother. Thanks for being the most amazing brother in universe. Hehe.

Seoul garden esok mau? Haha... Bukan senang adik awak nak open table ramai2... Adik awak memang kuat makan. Haha...

Abang kesayangan saye. Kacak tak? Dah nak masuk 4-series dah pon, tapi maseh maintain rupe macam awal2 3-series dulu... Kikiki... Oh ye your future brother in law pon wish birthday jugak. Hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...