Tuesday, May 14, 2013

Murah

Sape cakap long distance relationship adelah mahal?? Kitorang slalu gunakan apape free source dengan jayanya. Contohnye wifi percuma.


Maknanya bukan aku sorang je la gune wifi jiran. Dia pon sama jugak. Haha. Bezanya aku sampai harini tatau jiran mana satu yang baik hati sangat wifi dia je boleh reveal password dalam pc Angah. Nak kata kitorang ade install bende2 untuk hack, takde la plak...

Skang wifi kat tempat dia plak mogok. Terpaksa la msg2 je. Banyak jimatnye long distance relationship ni. Pokok pangkalnye kene trust pasangan memasing je. Pastu rileks2 dan jangan cepat percaya cakap orang. Orang yang cakap tu pun tah2 tak kenal pon pasangan korang. Main cakap je.

Tadi dia msg kuota internet dia dah abes. Takleh msg gambar. Sedihnya saya!! Boleh msg2 je la. Mujur la iphone ke iphone msg adelah percuma. Walaupon korang stay obersi. Percuma okeh!

Sape long distance relationship dan juge malas nak usung laptop macam kitorang, silelah gune iphone. Hahaha... Samsung pon okey, tapi kalo selesa ngan phone gedabak, sila la guna. Hihi


Post a Comment