Saturday, March 23, 2013

Bila takde keje

Hahaha. Sangat bosan skang. Takde keje ape nak buat. So main edit2 gambar. Yg 4 gambar tu aku editkan, yang cuma 2 gambar tu, Incik Jep editkan.

Kalo tengok gamba2 ni, korang percaya aku 28 taon, Incik Jep adelah 33 taon?

Ni la jadinye. Bila rindu, main edit gambar je la. Weekend ni dia busy. Ada gig lagi untuk North East Malaysian Night kat sana. So tak dapat facetime sangat minggu ni. Maka, aku jadi bosan. Lalu, update bukan2 je la kat blog ni. Haha



Saturday, March 16, 2013

Wawawawww...

Kemain kan? Huhu...

Its okay, I'll wait for that...

Friday, March 8, 2013

Hiburan Hujung Minggu

Semoga terhibur!! Enjoy your weekend!!



Saturday, March 2, 2013

Weekly rank LINE pop #2.

Sikit je lagi! Huh!!

Friday, March 1, 2013

Bijak giler ah

Lokasi: Sunshine Square Bayan Baru




Baru aku tau RM8.50 tu rupanya lagi jimat dari RM8.00. :-/

Maapla, saye dulu fail maths bab congak2 dalam kepala ni... Guna kalkulator pun asik kuar maths error je.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...