Sunday, June 4, 2017

Further Study...........

Diam tak diam dah pun masuk 9 Ramadhan 1438H. Dah 9 hari dah posa weyyy... Haha takdan nak wish posa pun masa first day posa haritu.

Lagipun sibuk buat keputusan..................

Sampai hujung Julai 2017 je tempoh berfikir untuk resign dan fokus ke benda lain.

Oh yeah...

Universiti Sains Malaysia ke atau Newcastle University?

*Terpaksa reject University of Bristol sebab dia tak habis-habis push dan asyik hantar email. Hahahh*

Sebenarnya hati aku berat ke USM. Siap dah bayar yuran pendaftaran semua. Cuma aku masih tak pasti sama ada nak teruskan full time macam dalam offer letter ataupun part time study. Yang aku tau, aku ambil mixed-mode, kelas tu tak kisah, memang weekend je. Tapi untuk part research tu... Kang kalau spend weekend saja buat research, mau ke laut kajian aku tu. Huhuhh... Kalau resign, camner nak bayar komitmen bulanan aku?

Ada sesapa boleh bagi pandangan tak dengan lebih detail pasal RA or RO etc?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...