Friday, February 19, 2010

Sumpah Aku Confuse Walaupun Aku Kenal Korang Da Lama...

Hobi aku pade mase lapang adalah stalking photo album kawan2 dalam fesbuk. Tapi hobi aku tu rasa2nya dah membawa padah bila tiba2 aku rasa aku tak bleh nak beza kawan2.

Hah!! Camne tu?

Aku pun tak sure sejak bila aku jadi macam ni, tapi yang aku tau, kalo dalam fesbuk ke, YM ke, atau apape la kan memang aku agak rapat dengan budak berdua ni.

Adeh2... Aku terpakse curik gambar korang dalam fesbuk untuk membuktikan muke korang lebey kurang sama sampai buat aku kadang2 berbuih2 mulut sebab confuse... Lepas tu tiap kali nak reply komen ke hape, terpakse pikir 2-3 kali takut salah orang.

Ini adalah Matun.

Aku kenal Matun mase form 5 kan? Kita sekelas kan? Ko pun memang ade kembar kan Matun, walaupun tak same tarikh lahir, but still kira kembar sebab lahir dalam taon yang same... (^_^) Tapi pun skang da lama tak jumpe. Haritu plan nak pegi Bukit Tinggi pun tak jadik sebab tak cukup orang,kan? =)


Ini adalah Hadra.

Aku kenal Hadra ni plak mase zaman2 lepak2 dalam group dekat frenster tuh... Tak penah la plak jumpe, sebab dulu nak jumpe konon2 gathering tu, tapi tak jadik kan? Sebab aku sikit krisis dengan tempat korang assign untuk gathering tu. Heheh~~

Tapi sekarang, rasa2 kalo tibe2 2-2 korang muncul depan aku, mau pitam aku confuse... Serius dowh~~ Sedangkan sepupu aku yang kembar tu, si Hafiz ngan Hanif pun aku bleh beza... Tapi korang memang buat aku confuse~~

Da la 2-2 pun cikgu skang. 2-2 pun nama start dengan huruf H. Name betul Matun adalah Halimatun Saadiah kan? Nama cik Hadra ni plak Hadrahwati kan? Mati la aku confuse... Harap2 korang jangan marah sudah laa...

Ampun sebab curik gamba korang dekat fesbuk. (>_<")
Post a Comment