Tuesday, February 23, 2010

Random #29

Tahniah kepada yang berjaya "disaman" oleh Pak Guard Unisel. Semoga group "Membenci pak Guard Unisel yang bercita2 menjadi cikgu disiplin" akan diwujudkan kembali dengan jayanya dalam fesbuk. Terima kasih.

5 comments:

i.am.belle said...

aku kurang minat org pakai seragam. cuba ko tgk kalau security kat shopping complex. dpt pakai uniform dan ada wisel, dia punya eksen kalah simon cowell xD

nama saya aslina said...

::belle::
kat queensbay mall penang, pak guard lagi stylo... pakai uniform guard, lepas tu dengan topi koboi. hebat kan?

♥akukahmilikmu®♥ said...

la rupanya junior i..i dulu student unisel..tkder masalah ngan pak guard pasal masa tu unisel baru jer bukak kat bb..pak guard kamceng lagi..wat cm kawan..

nama saya aslina said...

::♥akukahmilikmu®♥::
keh keh keh... junior ehh...

takde ah... i bukan junior... lama da kat unisel ni since batch dekat shah alam lagi (2004)... diploma + degree engineering kat sini...

pe ley wat... blaja lama sangat...nasib ahh...

nama saya aslina said...

pak guard shah alam dulu lagi best... semua student dia kenal...

skang pak guard macam celake sebab admin yang suruh... kalo tak, dorang pun mesre alam jugak...

skang kan dah berkuat-kuasa kompaun...konon2 pe bende? nak melahirkan modal insan ape ke bende tah...merepek je lebih...kalo yuran murah2 lepas tu nak buat kompaun takpe jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...