Sunday, February 21, 2010

Apapape Saje

Semalam, 20 Feb 2010... Jonny berjaya menjejakkan tayar ke Klang Parade. Haha... Terlebih 10km dari jarak yang selalu2 aku lalu pegi kelas. Dan park moto dekat tempat yang boleh tahan horror. Terpulas minyak sikit je, dah boleh buat stunt terjun2 bersama2 moto dari 1st floor ke bawah. Lain2? Malas nak cerita.

Kalah bowling. Tsk~ Teruk gila pulak tuh. Paling teruk dalam sejarah idup ah. Kalo mak tiri angkat tengok tu, sumpah dia gelak bersepah2. (>.<)

Lane no. 11 memang suwa-suwey-ka-moningggg~~!!

Ah! Janji adiah untuk pemenang BLANK ini dah selamat dengan tuan baru. Takde dah la pepagi subuh2 buta aku terkejut tengok sekor anak singa dekat hujung2 bilik tu lepas bangun tido. Boleh membawa kepada tekanan mental yang serius dowh... Lama2 boleh lemah semangat.

Nanti dah lemah semangat, dah tak berani nak bawak moto malam2 time balik kelas Robot tu, dah kene susahkan orang pegi tumpang2 umah plak. Nanti mak tiri angkat bising sebab tak balik umah. Susahhhh~~~~

Sekarang singa tu adalah masalah ko plak, Rezan... Hahaha...

Lain kali aku pegi melawat tempat2 lain plak dengan Jonny. Seperti ke Seksyen 19 Shah Alam. Rehana! Sila buat sambutan besar-besaran jika saye mentiba di sana bersama2 Jonny. (^_^)

Jalan jejauh tuh, baru aku perasan bunyi Jonny tiba2 dah macam bunyi keretapi. Tapi bila balik umah takde apape plak. Main2 ye ko Jonny... Sumpah jadi kapal selam kang... Haa... Terpaksa la Asrul Akmal membelikan saye sebuah moto baru. xP

2 comments:

Helmi Razali said...

seksyen 19, dulu rumah saya kat situ. :D

tapi sekarang dah pindah seksyen 7

nama saya aslina said...

::helmi::
umah kazen saye seksyen 19 dekat2 komuter tu... haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...