Thursday, February 4, 2010

Geli Dowh~

Haha... Berita lambat. Tak sempat nak baca surat khabo awal2 pagi kan? Baru terhegeh2 nak surf pasal berita2 terkini kat internet. Tak sedar diri betul padahal masih takde tajuk tesis. Dah la esok kene jumpe supervisor nak bincang2 pasal tajuk.

Sumpah geli sampai tersedak2 ni. Dah la sakit mulut. Tekak pulak perit sebab tersedak. Semua pasal statement "berani-mati" ni:

Can I fcuk you today?

Sudah la aku ni ada daya imaginasi yang super-duper tinggi. Kalo tak tinggi, cemana aku nak cekap buat matriks dengan state space, kan? Hoho.

Dan sekarang. Sila imagine kalo AKU YANG CAKAP MENDE NI KAT KORANG.

Korang nak report sex harrasment ke atau laju je setuju?

Mwahahaha~~

Oh, tolong aku masih takde idea nak buat tesis apa. Gila apa benda robot semua mentah2 kena reject. Semua nak system. Rasa macam nak bertukar jadi kamus dewan je sekarang.
Post a Comment