Sunday, February 28, 2010

Majlis Kawen

Penuh betul event dekat fesbuk aku dengan jemputan kawen dalam bulan Mac ni. Macam mana nak kira ni sampai satu hari ada dua-tiga. Nasib baik la kazen2 aku takde letak RSVP jugak...


Rasa macam YB pulak. Maju betul skang, jemput kenduri kawen pakai fesbuk je. Datang, datang la... Tak datang, nasib...

Semua aku tibai maybe attending. Takut dorang kecik hati.

Alaaa... Aku buat event reunion kecik2 tu pun yang confirm attend pun tak datang. Sumpah kecik hati beb!!!

Tapi aku tetap rase segan2 la nak pegi kalo jemput dekat fesbuk je. Macam tak ikhlas je jemput. Tak proper. Kang pegi kang, tibe2 masuk dalam surat khabar pulak kata muke tak malu pegi kenduri tak di jemput. Dah la semua2 tu lama tak jumpe tu... Tiba2 watnye tuan umah buat2 tak kenal aku? Malu ahh~~!!!

Korang plak rase cemana?

P/S: Kawan2 aku dalam fesbuk kemain la ramai cecah ratus2... Itu pun lepas buat filter sape yang aku tak kenal, aku remove dari frenlist. Camne kira bajet untuk makan2 tu? Ke suka hati je main jemput... Ada kira sekali ke kawan2 yang dalam fesbuk?

4 comments:

epalejau said...

sangat kecik ati kan kalo da janji nak buat reunion, pastu ada gedik tak datang..

--- datang aje majlis kawennn semua tu.makan free tu..:))aku baru je lepas g attend majlis kawen kazen member aku..ngahaha..sungguh takde kaitan pun, aku tetap pgi!

nama saya aslina said...

::hadra::
sape cakap kenduri skang makan free... at least kene hulur2 sikit adiah atau duit... paling takleh blah, yang jauh2 tu...duit minyak lagi...haha...

epalejau said...

betul.betul..busuk-busuk pun kena hulur sampul surat lagi kan..kehkehkeh..

nama saya aslina said...

::hadra::
haha...tau takpe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...