Saturday, February 13, 2010

Selamat

Banyak yang selamat esokkk~~

First skali selamat tahun baru cina kepade sume chinese yang terbace blog aku niehh...

Second dan seterusnye adalah selamat menempuh alam baru buat kazen tercayang Ainee Darweena sebab sok dier akan disatukan dengan pilihan hati beliau...

Next year kene bagi duit raye kat kami ehh... Pasal kami masih single blom kawen. =)

Yeayyy~~!!!

3 comments:

NICK IRFAN said...

wah! byknyer selamat ni? ape2 pun selamat jgk awk masih single ade la peluang nk ngorat? hehehehhehehhehehehehehhehehe

nama saya aslina said...

::nick irfan::
hahaa...awak nih cukup umur ke nak ngorat2 nih? wakakaka~~

~~~+....mS arWeEn....+~~ said...

hohoho...
ada jugak entry wish utk kami!!!!
time kaseh banyak....
selamat suda...... hahahhaa...
da dpt lesen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...