Saturday, February 6, 2010

Huhuhu

Pagi2 dah kena culture shock tengok fesbuk ber-layout baru. Dah macam blog 3 column. Macam ni. Haha... Aku punya Google Chrome punya background adalah Pocoyo! Dia sangat comel. Sila abaikan itu.


Sumpah kekok gila sebab selalu "Home" sebelah kiri. Tiba2 dah berubah ke kanan. Huhuhh...

Oh, tolong juga abaikan segala update kawan2 aku... Malas betul nak padam2 bagai... Alaa... Kalo korang ade hati nak add dorang pun ape salahnye ye tak?

7 comments:

RiEz said...

oh tak bley terima ini fb aiyok!!

Legasi Piston Pecah said...

jeles ar....fesbuk aku belum berubah lagi...

nama saya aslina said...

::kak rieha::
tau takpe...rasa macam cacat...


::legasi piston pecah::
apsal blom berubah ek?

♥HudaLuna™ said...

aku nye still yg lm =(

nama saya aslina said...

::huda::
waaa!!! nak yang lama jugakkk

Yeast said...

aku takderrrrr punnnnn!!!!
uwekkkk

;P

nama saya aslina said...

::rosmah::
ooo...eksen ekkk... mcm osmet aku laa... tapi skang tengah meroyan pasal tibe2 pagi tadi dah bertukar ke layout baru...

tunggu mase je tuhhh... saba...saba...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...