Wednesday, April 15, 2009

Sori La Kengkawan...

Kat sini aku nak mintak ampun dan mintak maap banyak2 kalo2 korang tension tengok sesekali aku update blog tahap Ekspress Rakyat.Kadang2 berulang-kali korang bukak page aku...Tapi haram takde update plak. Sampai berhari2 plak kan? Bukan hape...Bile tension camni la jadinye.

Aku jugak nak mintak maaf kalo dalam kesibukkan aku up entry yang kadang2 takde faedah langsung dan kadang2 macam haram je nih secara membuta-tuli sampai aku tak sempat nak melawat blog korang sume sambil meletakkan komen sedas-dua tanda aku dah ceroboh blog korang...Huh...Takde noktah plak kan...Aku mintak ampun banyak2.

Tu je la aku nak cakap. Sekarang aku meroyan lagi buat CAD. Sape2 nak tolong aku goreng report CAD ni sila contact aku segera. Aku juge meroyan pasal Incik Vostro masih lagi menderhaka kat aku. Dia kuar lagi blue screen tu.


Hadraaa...Adry cakap tu tanda2 hard disk aku dah kong...Alahaiii...Time2 busy macam wakil rakyat camni la laptop ni nak buat hal...Time2 sengkek2 tahap papa kedana ni jugak la macam2 kene tukar...Ada sapa2 baik hati nak sedekah aku sebijik Compaq ke...Lagi bagus bagi aku sebijik MAC...Senang sikit hidup aku...Huwaaaa~~~~!!!!!

Aku takmo jadik engineer la camni...Nak jadik salesgirl je la...Cashier je ke...Takyah buat esemen mengarut2 nak kene install macam2 sampai laptop jadik hang laa...Kuar ntah apapa laaa...Eiiii...Geram2x!!!!!
Post a Comment