Thursday, April 30, 2009

Horrayyy!!!

Tadi last paper...

Tapi paper yang sangat...Sangat...Sangat...Ahhh...Babbbbbiiiiii laaa..!!!

Dalam kepala otak aku dah terbayang2 aku kene repeat signal dengan penuh gaya pada semester akan datang. Kepada Prof Kader, cepat2 la resign. Nak En. Nazir ajar kitorang tanpa dibayangi oleh Prof lagi. En. Nazir ajar lagi cool.

Haha!!

Sini aku nak announce...

Aku cuti sebulan nih. So, kalo korang jengah sini takde apape update, jangan kecewa sampai rasa nak bunuh aku bile aku dah kembali update. Tengok la, bila enset aku dah bertopap, bila aku ada citer baru nak share, akan ku update jugak walaupun terpaksa redah 7 gunung, 7 laut dan 7 rimba nak cari Cyber Cafe untuk update...

Ahh...Susah2 sangat aku update pakai enset jek. Maklum la, teknologi terkini di hujung jari je kan...

Lalala...

Nah gambar untuk tatapan korang time aku cuti nih...


Yup!! Damn serious aku tengah happy!!!
Post a Comment