Thursday, April 23, 2009

Tiga Lagi...

Tiga lagi...

Tiga lagi...

Tiga lagi...

YAYYY!!!!

TAPIIIII~~~~!!!

Tiga paper yang agak HAZAB...Sebab direct 3 hari...

Isnin 27 April 2009 => Mechatronics System Design
[pejam mata pun boley jawap kot...Riak...Ha ha]

Selasa 28 April 2009 => Computer Control Instrumentation
[patut ke aku percaya nota? Cik Pizah ni bukan boleh caya...Nanti jadi macam masa diploma dulu...Bukan kuar yang dalam nota...Ntah mana2 pengetahuan am tah dier hangkut suh kitorang jawap...Nasib baik aku terrer belit. Pherghh...Riak lagi!]

Rabu 29 April 2009 => Signal & Systems
[a.k.a subjek bunuh diri...Aku takmo repeat...Waaa~~!!! U lain belajar signal nih penuh teori...Apahal kitorang kene belajar bukan2 ala2 advance engineering math pulak?]


Sekarang ada TIGA hari untuk cecah ke hari Isnin...
Tapi aku sibuk nak setelkan CATIA ni plak...Alaa...Report je pun kan...Kacang je tuh...Ape pun...Chill...

Skang...Aku nak layan TV3...
Tengok Buletin Utama...Pastu 999...Pastu layan Keliwon...Pastu...Tengok la ape yang ade...Ngantuk sangat, tido kot...Sok, bangun pagi2...Pulun CATIA sampai abeh...Pastu antar ke kedai wat binding. Pastu start revision Signal. Subjek lain tak kisah beb. Subjek tu je boleh membunuh dan memusnahkan hidup aku. Hu hu...

Aku nak dapat 3.5 keatas sem ni, boleh?

Lepas semester lepas pointer aku drop kaw2 sebab tekanan seminggu sebelum exam, mama aku meninggal...Semester ni takde apape halangan kot. Go! Go! Go! Agogo! Ha ha.

4 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

yeaahhhh chaiyok chaiyok...agi idup agi ngelaban

aslina said...

::cinta cukulet::
tenkiu!! tenkiuuu~~!!

epalejau said...

haish...baru aku nak sebut dua mende tuh...dak cinta cukulet da sebut..~~

amin, as..Insya Allah ko bleh buat..

aslina said...

::hadra::
huuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...