Wednesday, April 15, 2009

Camat Pagi Sumerrr~~!!!

SENYUM

Senyum seindah suria,
Yang membawa cahaya,
Senyumlah dari hati,
Duniamu berseri...

Senyum umpama titian,
Dalam kehidupan,
Kau tersenyum,
Ku tersenyum,
Kemesraan menguntum...

Senyum...
Kepada semuaaa...

Senyumanmu...
Amat la berhargaaa...

Senyum...
Membahagiakan,
Dengan senyuman,
Terjalinlah...
Ikatannnn....



Hahaha...Morning semuaa...
Ececeyyy...Cam hepi plak kan sebab takde kelas harini...
Tapi banyak keje je harini...
Takpe...Kene senyum2 ngadap keje...Nak kasik mood mari sikit.

Sape ingat lagu kat atas tu?
Hehe...Dulu sebelum Berita Jam 5 petang tu selalu kuar kat tv.
Aku suka lagu ni dulu...Hapal ooo...Jangan memain ngan aku...

Lagu ni jugak ader kenangan aku ngan buddy aku.

Sebabnye kitorang tertido time kelas senjata. Aku la tido melampau sikit sampai sorang Staff Sarjan [sori aku tak ingat sapa sebab dah lama] ni baling bom asap pun tak sedar,padahal aku duduk tepi skali kat pondok tu...Kalo bom betul, dah cedera parah dah aku ni haa...Punye la tak sedar diri tido. Last2 kitorang kene denda. Dia suruh nyanyi lagu senyum. Dalam mamai2 tu aku sempat lagi tanya Sarjan tu nak lagu "Senyum" yang mana...Yang nasyid dari kumpulan Raihan ke, yang kat atas tu...Hoho...Gile berani,kan? Sekali kene jerkah, dan2 kuar serentak dari mulut aku ngan buddy aku lagu kat atas. Hehe...Last2 ramai2 join kitorang nyanyi. Senyum sorang2 bile aku ingat balik citer tu.

12 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

manis tak senyuman saya :)ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Diarihatiku1976 said...

amboi.. cerai dipagi hari ya... bagus.. bagus...bagusss

aslina said...

::cinta cukulet::
da gosok gigi ke belum?
huahuahua...

::diarihatiku1976::
erkk...cerai ke ceria?

joegrimjow said...

lagu tyme nyanyi kat tadika

aslina said...

::joegrimjow::
best la tadika ko...tadika aku dulu skema...balik2 nyanyi lagu negeri pulau pinang dengan negaraku jek...

epalejau said...

haha..blom baca lagu tu, ngan segala benda ko merapu, aku tgok smiley tu aku da gelak besar..

betapa ko nak menipu aku dan diri ko sndiri beserta pmbaca blog ko yg len..

aku tau ati ko tgh tak senyum, sebaliknya meronta2 meroyan kan skrg..hahahaaa...

aslina said...

::hadra::
pepagi la entry tu kuar...maknanya pagi je aku hepi...sampai tengah hari dah meroyan...huuu

epalejau said...

baik ko tdo semula..bgun pagi je..senyum sesedap rasa..start je meroyan, ko tdo balik sampai pagi soknyer..kompem senyum semula..kehkehkeh..

aslina said...

::hadra::
tu la skang pun da ngantuk2...rasa nak pegi tido jek...sok2 bangun lain sambung wat keje...huhu

epalejau said...

ni da bangun lom neh? :-?

epalejau said...

ni da bangun lom neh? :-?

aslina said...

::hadra::
dah macam chatting plak kat sini hah...haha...dah tentu aku bangun dah...sekarang aku suka bangun awal, pastu guling2 lagi dalam bilik sebab bantal aku dah wangi skang...baru basuh...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...