Friday, April 24, 2009

She Began To Lie

Lately aku suka lagu ni. Korang mule2 dengar mesti macam tak paham. Lama2 aku dapat tangkap style dier nyanyi. Makcik sukoooooo!! Maklum la pekak dan agak blur dengan nada...Sebab tu lambat pick up sikit.Err...Tapi aku masih lagi confuse apa kene-mengene tajuk lagu tu dengan rhyming sea lion nih. Lantak la...Aku dah suka... Pedulik hapa aku kan...Aku rasa cam tiba2 je aku ada kaitan ngan lagu nih...


She Began To Lie - Christine And Katherine Shipp


And the rooster crow / Sea Lion
And he got no lie / Sea Lion

Sea lion woman / Sea Lion
She drank coffee / Sea Lion
She drank tea / Sea Lion
And a gamble lie / Sea Lion

And the rooster crow / Sea Lion
And he got no lie / Sea Lion

Sea lion woman / Sea Lion
She drank coffee / Sea Lion
She drank tea / Sea Lion
And she gamble lie / Sea Lion

Sea lion woman / Sea Lion
She drank coffee / Sea Lion
She drank tea / Sea Lion
And a gamble lie / Sea Lion


Lagu ni korang boleh repeat suka hati bila rasa nak humming sama2 ngan lagu nih...Simple gila babi la. Kalo mintak Mawi nyanyi lagu ni masa dia masuk AF dulu...Confirm tak lupa lirik...

Hoiihhh!!! Asik layan lagu ni je...Bila nak siapkan CATIA oihhh...Nak binding lagi...Pastu nak study lagi...Wawawawww~~~!!!

2 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

haha napa sea lion? Letak la sea dog ke hehehe

aslina said...

::cinta cukulet::
sea lion nampak cam ganas kot...hehe...ko takkan tak rase nak buat tarian hakka bile dengar lagu nih?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...