Wednesday, April 15, 2009

Time Ni La Dier Nak Buat Hal!!!

Aku baru format laptop ni 2 minggu lepas atas nasihat sorang membe...
Sebabnye aku ngadu Incik Vostro aku ni slalu sangat kuar "blue screen"...

Skang ni jadik lagi. Ni hah aku sempat snap gambar, walaupun shaking sikit sebab nak cepat. Huhu...Benci ahh...Nape slalu jadik camni ha?

Nak kata aku salah install software, elok je sebelum ni running. Nak kata aku pandai2 pi tambah unrecognized hardware, takde plak. Sume recognized jek. Takkan la virus cepat sangat mengganas...Agak2 la kan...Alaa...Sedih gile laa...Abeh ilang mood aku nak sambung buat natang CAD nih...Dah la nak present Jumaat ni [Jumaat ni ke?]



Meroyan aku bile tengok gamba ni...Waaa~~!!!
Mana2 Dell Staff ke, Engineer ke yang terbace post ni contact la aku bagi nasihat sikit...Kalo ikut aku...Nak aje aku bakar Incik Vostro nih.

8 comments:

hadio69 said...

slm ziarah..
hoho laptop sy lg truk
tiap2 hri 4-5 kli bluescreen nih.. da mls lyn da hahaha

aslina said...

::hadio69::
huhu...tu la pasal. tapi incik vostro ni dier pilih nak kuar blue screen bila tuan dier ni tengah kalut dan sibuk2 nak siapkan esemen...

tekanan bebbb!!!

epalejau said...

aku nak nasehat pun aku lagi berganda2 tak reti..nguhuhuhu..

tapi, instead of bakar, apa kata ko sedekah je Incik Vostro ko kat aku? buleh?

aku rela menerima sgala kekurangan dirinya..-)

aslina said...

::hadra::
takut ko pening je nanti nak handle dier ni hah...dah la degil nak mampus...

epalejau said...

takpe..
aku rela..
baguih banyak la tu ade..
daripada takde langsung..

er...jadik ke ko nak bg aku Incik Vostro tu? aku nak tgu pos laju dpan umah ni..

aslina said...

::hadra::
tunggu aku abeh bayar dulu...hahaha...semester july nanti abeh la bayar...huhuhu...

ade ke aku nak bagi kat ko...marah2 aku nih sekejap jek...pastu reda la balik...mana berani aku nak marah buah hati aku ni lama2...

epalejau said...

baru nak simpan cita2..chait..
takpe, aku tunggu MAC tu jer la, k..;)

aslina said...

::hadra::
kalo aku ader MAC takde maknenye la aku nak pos kat ko...haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...