Friday, April 24, 2009

Saat Ini...Aku Tatau Nak Cakap Apa...

Okeh. Korang sume tau kan aku raaaaaaaaaaaaaaajin sangat mention nama Fauzi kat sini kan?
Ye la. Sampai ader kawan2 aku pun cakap aku serius ngan dier. But last nite...Seriously I put a big "HELL NO" to our relationship. Ha ha. As usual, aku suke gune term skandal. Aku rase aku nak citer sikit la kot pasal semalam. Aku ngan dier takde apape pun. Teman tapi mesra jek. Kadang2 over mesra. Opss. Kata skandal,kan? Lagipun dalam skandal-skandal ngan dier ni... Aku ade crush dengan someone yang aku kenal via internet jugak. Sape? Hehehe... *Wink*Wink*

Aku saje la antar SMS kat dier semalam. Biase la. Mane bleh dedah kat sini. Kepala tengah ting-tong...Mana la aku sedar aku antar SMS sopan ke, cute ke, lucah ke ape,kan...By the way, we shared almost everything. Tak kisah la kisah ape pun sume nak share ngan aku. Macam la aku ni pendengar yang setia sangat. Lagipun orang tengah nak bagi perhatian kat aku kan...Layan kan je la...As long as no seriously heart feeling matter, its ok with me. Lately dier cam ignore2 ayam ngan aku. Aku pun tak amik kisah sangat la coz aku pun sibuk jugak ngan personal life lain kan...Mana dengan CATIA tu lagi...Mana nak study untuk exam lagi...Mana nak layan membe2 aku mengarut2 lagi...Nak perhati mulut aku senget laa...Nak kutuk lagu aku suka laa...Tak berjenis betul kawan2 aku nih...Kan ke nampak sibuk nak mati tu?

Then, lepas aku antar SMS tu, tibe2 masuk call nombor tak dikenali call aku. At first aku jawap. Tapi kalo nombor yang aku tak save ni harus la aku diam je kan...Nak tawu gak sape. Maklum la...Aku kan glemer skang. Ramai sangat peminat nak memburu no fon aku. Dengar suara cam nak gado jek. Aku letak ah. Dengan pening2 camni nak gado ngan aku? Kene maki free kang tanpa rasional dari aku. Pastu bunyi lagi. 2x. Kalo miskol, ngantuk2 pun aku bleh maki. Tapi call. Sebab aku malas nak layan, aku letak flight mode sampai la ke pagi. Pastu pagi aku on balik mode bese, tengok2 ada 2 SMS, dan dekat 12 miscalled maxis antar bagitau kat aku. Aku pun, macam impressed la...Maklum la...Terasa macam orang penting2 plak. Ha ha. Salah satu SMS yang menarik perhatian aku adalah...

Salam, maaf mgngu..sy cme nk tau spe awk, pe hubgn awk dgn fauzi, n sjauh mne hbgn awk dgn fauzi..sy bkn msg utk bgduh..just want 2 know..sory..

Hihihi...Guess what? Aku agak kalo tak awek, bini...Maklum ah...Hilang 2-3 minggu ni cukup untuk bina masjid, kan? Bina masjid = Kawen la...Takkan innocent sangat ko sampai tak paham term nih...Hohoho... Aku pun, separa mamai...Balas laa pagi tadi...

Ws.. Sowie smlm xreply. I felt soooooo damn sleepy till couldnt texting msgs nor answrg calls. Hbgn sy ngan fauzi? Ktorg just fren je la. Bru 3 bln knal pun. If u r his girl/wife or what-so-ever-dat-thing-called, take a GOOD CARE of him,ya. Peace.

Pastu aku text Fauzi tanye apahal suh aku call balik tengah2 malam bute semalam,kan? Sepantas kilat dier call aku...Tanye...Ader tak semalam sape2 call aku? Aku cakap je la ade. Tapi aku malas nak jawap sebab aku dah ngantuk tahap babi nak beranak. Dier cam gagap je nak gitau kata tu awek dier. Ape? Dier ingat aku nak ngamuk ke? I`m not dat type of laydee la. Aku pun bukan confident sangat kalo dier nak anggap aku awek dier ke tak. Baik aku percaya kat tiang tempat aku park moto depan umah ni je. Lebih memahami aku. Eh, lupe. Kan moto aku tu buah hati aku skang? Hehehe... Klik kat word 'moto' tu untuk bace entry pasal buah hati aku tu.

Pffttt!! Aku bantai gelak kaw2...Siap suh kem salam lagi kan...Baik kan aku? Ha ha. So...Kat sini aku bleh buat kesimpulan la yang Fauzi nih memang nak pasang lebih...Tapi takut jugak dier dengan awek dier rupenye. Haha...Ader harapan la kene queen control tuh pas kawen nanti walaupun muke cam garang nak mati. Tu official awek kot. Ehe. Aku scandal jek. Ulang suara. Scandal jek. Tapi aku suka status tu.

Itu melambangkan aku tak terikat ngan sape2 n aku masih single. Hoho...Kat sini aku nak announce untuk sume lelaki2 kacak lagi kaya kalo boleh nak yang ada kebun dan kilang memproses sos lada hitam, sila contact aku dengan segera. Ha ha. Adeihh...Orang camni pun wujud kan? Chill laa... Last, msg Fauzi yang aku takleh blah ni adalah...

Jgn call i or msg i selagi i tak msg or call u.

Pfftt!! Aku gelak guling2 bace SMS tu. Sebab...Awek dier tak bleh blah la. Damn hell aku takleh blah kalo lelaki kene kontrol ngan awek. Mungkin stok bini kot...Kene la takleh sporting sangat, kan? Aku bukan ape... Aku kurang paham sikit la ngan pompuan yang suke conquer pakwe nih. Pastu...Jap3x!! Aku tengah nak bayangkan muke Fauzi ni setia ngan awek dier. Damn sakit perut aku gelak...

And ekceli gak aku rase mamat ni baru couple kot ngan girl nih. Baru declare. Ha ha. Sebab ape tau...Sebelum ni aku nak SMS ke...Takde plak sibuk2 nak letak waktu. Suke hati aku jek. Pastu plak sebelum ni dier punye SMS aku sampai aku pun naik rimas. Sikit2 tanye aku buat hape. Pastu aku malas nak reply, dier call. Atau masa laptop dier ade, dan2 je buzz aku bile YM. Sebelum ni dier citer awek lama dier dah kawen. Damn hell la aku nak caye. As I said before... Senior2 aku ni bukan boleh pakai sangat. Bukan boleh caye pun. Aku layan pun sebab dier dah beriye nak layan aku. No doubt la kan? Aku cuma suka tengok mata dier je. Tu je. Lain2 mampus lu la kan...

No offence...Entry ni takde unsur2 berbaur perasaan jelous. Ha ha. Watpe aku nak jelous ngan awek dier atau dier or who so ever it is... Banyak lagi yang tengah kejar aku. Ha ha...

P/S: Err...Couple memang patut ader rase cemburu2 ke? Malas nak citer lebih. Korang tengok je la ape kuiz kat Fesbuk tu cakap pasal aku kat bawah ni tentang tahap cemburu aku. Hine gile siot.

Boleh klik untuk lebey jelas. Kalo tak jelas jugak. Sila sepak PC masing2.
Post a Comment