Tuesday, April 21, 2009

My First Love Part 2

Masa form 5, kitorang start gayut tepon. Gune telepon public je pun. Sebabnye dier down gile mase tu...Ayah dier baru takde kan? Sian dier...Dah jadik yatim piatu. Cuma tinggal adik dan sorang mak tiri. Tapi dier ader lagi atok, nenek dan jugak makcik2 dier yang sporting. Huhu...Korang tau, dalam ramai2 tu...Cuma mak tiri dier je tak berkenan ngan aku. Aku pun tak paham kenape. Then satu hari...Sebab dier pun dah bosan agaknye tunggu aku call atau tunggu surat aku. So, dier mengambil keputusan drastik menghantar henset kat aku. Korang senirik bajet la kan...Masa tu 3310 memang mahal. Dier beli untuk aku siap dengan simkad dan jugak topap 60 hengget [masa tu mana ada topap 3 hengget macam skang?] Aku bukan gune sangat pun. Last2 enset tu jadi macam harta public plak. Dier memang rajin topap. Sebab dier je la rajin gune, setiap kali dier topap enset dier, dengan aku2 skali dier topapkan. Aku mana gune sangat. Penah la skali baki terkumpul cecah RM300. Tapi membe2 aku la rajin nak abehkan. Huhu... Sebenarnye time aku tu dah takleh bawak enset dah, maklum la dulu jadi kes gaduh sebab curi2 enset nih. So, aku sorok je la enset aku dalam tin biskut. Setiap kali ader call-in/sms masuk...Dengan tin2 biskut tu gegar2...

Henset first aku. Huahuahua...


Huhu...Dah masuk second part...Tapi citer ni ekceli macam panjang lagi je...Sabar...Sabar...Sabar...Ok?

5 comments:

siti_z0wiah said...

l0rh tergantung...cite nih

~Cinta Cukulet~ said...

aku kat martix baru la dapat pakai enset 3310 tu..kesian tak ?huhu

aslina said...

::siti_z0wiah::
chill...chill...rileks2...nanti ada sambung.

::cinta cukulet::
alaa...aku pakai enset ni secara tak sengaja tau...kalo tak haram la aku nak ada henset...ko tau aku beli senirik henset bila? masa lepas kene tendang dari ATMA tu...

epalejau said...

mcm rupa nset aku jek???

aslina said...

::hadra::
sape tak penah gune 3310?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...