Saturday, April 25, 2009

Huhu...

Korang perasan tak youth media aku dah ilang?
Ni sume gara2 ikut arahan Nuffnang la nih...Dorang da tarik balik status "Glitterati" aku sebab ader mende youth media nih...Huhu...Kene la buang sekejap nampaknya.

Sekejap ke? Ntah la.

Phuhh~~!! [sila buat dengan penuh perasaan]

Legaaa~~!!! CATIA aku baru siap dengan jayanya. Tinggal nak submit Isnin nanti jek. Hurm...Lately blog aku nih jadik tempat aku meluahkan rase tak puas hati, takut, macam2 la...Ntah la sebab ape. Tapi memang aku tengah runsing gile. Makan pun tak lalu. Nak muntah sebab takut sangat.

Hari ni dah hari Sabtu.

Tik. Tok. Tik. Tok. Tik. Tok.

Masa makin berjalan. Nak tak nak aku kene tabah jugak menghadapi exam yang berderet. Especially hari Rabu. Huhu...Dia punya debar...Susah mau cakap la. Membe aku siap cakap...Dia punya debar ngan goyang tu...Ngalahkan time dier nak ngadap tok mudim masa kecik2 time nak berkhatan dulu. Tu dia betapa dahsyatnye subjek nih.

Aku plak. Awal2 dah call abang aku nak cakap ngan bapak aku. Pesan awal2 kalo nampak aku dilanda kemurungan tahap dewa masa balik kampung nanti... Buat2 tak nampak je atau... Jangan tegur...

7 comments:

Diarihatiku1976 said...

wah ni mesti kes nuffnang dapat beriban-riban ni ya... hihihi

aslina said...

::diarihatiku1976::
takdo maknenye la akak...tatau ah...tadi last tengok pun ada la RM0.25... haha...saje je...ntah la..

epalejau said...

haha...
banyak la tuh..
daripada zer0 kan..;)

~Cinta Cukulet~ said...

o.25 sen..sila belanja saya sebijik gula2 hehee

~Cinta Cukulet~ said...

eh lupa...gud luck utk exam hehe

profWACKo said...

Filem Jangan Tegur kat cinema tu...
lawak gila beb. hahahaaa

aslina said...

::hadra::
dia perli aku tu. value tu sama je ngan markah test 3 signal aku haritu. kejam betul...

::cinta cukulet::
25 sen dapat gula2 ape eh?
hoho...tenkiu2...

::profwacko::
citer tu bukan citer seram ke? apahal kelakar plak? ahh...tunggu raya tahun depan la tonton...mesti raya kuar kat tv kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...