Saturday, April 25, 2009

Huhu...

Korang perasan tak youth media aku dah ilang?
Ni sume gara2 ikut arahan Nuffnang la nih...Dorang da tarik balik status "Glitterati" aku sebab ader mende youth media nih...Huhu...Kene la buang sekejap nampaknya.

Sekejap ke? Ntah la.

Phuhh~~!! [sila buat dengan penuh perasaan]

Legaaa~~!!! CATIA aku baru siap dengan jayanya. Tinggal nak submit Isnin nanti jek. Hurm...Lately blog aku nih jadik tempat aku meluahkan rase tak puas hati, takut, macam2 la...Ntah la sebab ape. Tapi memang aku tengah runsing gile. Makan pun tak lalu. Nak muntah sebab takut sangat.

Hari ni dah hari Sabtu.

Tik. Tok. Tik. Tok. Tik. Tok.

Masa makin berjalan. Nak tak nak aku kene tabah jugak menghadapi exam yang berderet. Especially hari Rabu. Huhu...Dia punya debar...Susah mau cakap la. Membe aku siap cakap...Dia punya debar ngan goyang tu...Ngalahkan time dier nak ngadap tok mudim masa kecik2 time nak berkhatan dulu. Tu dia betapa dahsyatnye subjek nih.

Aku plak. Awal2 dah call abang aku nak cakap ngan bapak aku. Pesan awal2 kalo nampak aku dilanda kemurungan tahap dewa masa balik kampung nanti... Buat2 tak nampak je atau... Jangan tegur...
Post a Comment