Thursday, December 3, 2009

My Name Is...

NOR ASLINAWATI


Pe ke he aku taip nama aku besar2 ni? Dah buang tebiat? Hehehh... Takde lahh... Sebenarnye aku teringat kawan2 aku zaman berhingus skolah2 dulu... Ezanee, Haleesa dengan Nalini... Dorang nih classmates yang mula2 aku kenal lepas kene tendang dari Form 1 Akik ke 1 Nilam di skolah bajet best iaitu SGGS, Penang dekat2 Hospital Bersalin sana tu haa. Yaa...Jangan banyak bunyik apsal hidup aku penuh dengan sesi tendang2 ke sana ke mari. Sebab tu aku agak tak bersifat keperempuanan seperti perempuan2 lain...Huhuhh...

Mereka sungguh bersemangat sekali buat list tentang betapa banyaknye nick name boleh dipanggil berdasarkan nama aku tu...Tak cukup dari nama betul aku, dorang siap boleh men scramble lagi nama nih! Gila gigih bukan?

Cukup 30 nama, dorang boleh plak la tampal kat notice board kelas siap buat announcement suh orang lain pun ikut panggil nama camni jugak rotate setiap 30 hari. Sampai aku pun kene copy list ni sebab takmo kene cop sombong pasal tak respon kalo dorang panggil nama lain ikut hari.

  • NOR
  • NORA
  • RAS
  • AS
  • ASLI ---> Sumpah aku tak berkenan dengan yang ni!
  • ASLINA
  • ASLIN
  • ALINA
  • ALIN
  • ELI
  • LIN
  • IN
  • LINA
  • LILI
  • NANA
  • SALINA
  • SAL
  • NAWA
  • AWA
  • WAWA
  • WATI
  • ATIE
  • NISA
  • ANIS
  • ANI
  • AN
  • ITA
  • WANI
  • WAN
  • NAT

Korang ade apape lagi nak tambah? Boleh la tinggal komen nanti... Yang skang ni plak kebanyakkan nama aku yang coursemates aku seperti Mark dan kawan2 bagi tu semua bukan2. Takde kene-mengena langsung dengan nama aku. Nak list pun segan. Huhuhh... 


Post a Comment