Thursday, December 17, 2009

Malaysia vs. Vietnam

Saja bosan2 konon nak buat rebiu. Tapi aku baru sedar aku langsung tak tau apape pasal bola. Yang aku tau sokong pasukan yang menang je. Kalo korang rasa nak tengok rebiu yang best pasal Malaysia dengan Vietnam nanti, pegi la kat Sokernet sana. Dengar cerita David Beckham pun jadi follower tegar blog tu untuk tau hal ehwal semasa bola sepak. Aku pulak macam biasa la, tunggu result bola2 ni kat situ je.
Post a Comment