Wednesday, December 2, 2009

Nota Penting

Untuk follower2 kesayangan ku sekalian...Harap2 korang semua tak muntah tengok update yang entah apape datang dari blog aku. Maklum la tengah free skang... Update je la kejenye bile rase nak update... Hehehhh~~~!!! 

Saya dan pakar IT di rumah saya. =) Sesekali kena guna ayat skema bukan?

Dier rindu saye bagai nak rak sebab seminggu tak jumpe...Sebab tu kami bergambar begini :) Sila abaikan keadaan bantal2 kat belakang yang bersimpang-siur tu...Hoho...


P/S: Ok. Aku tipu. Dier rindu dengan laptop aku sebenarnye. =)

Post a Comment