Wednesday, December 2, 2009

It's Da Timeeee~~!!!!

Haritu aku ade citer pasal ni kan? Skang baru berpeluang mengira berapa simpanan aku selama 4 bulan. Wahaha... Tengok saiz tabung la... Mana mampu nak menabung banyak2. Hehehhh...

Penuhnyeee... Hehehhh~~!!

Ekceli bukan senang untuk tengok aku menabung cenggini. Ye lahh...Masa kat UNiSEL Shah Alam dulu duduk hostel dan masa malas2 nak gune enset, aku rajin la menabung sebab aku rajin sangat nak gune public phone. Ye la. Letak public phone situ kan untuk digunakan... Bukan untuk display kan? Kan? Kan?

Tapi lepas tu aku malas nak sambung menabung sebab si Yus selalu menukar function tabung aku sebagai harta public. Penat2 aku kumpul duit syiling, time2 weekend aku balik pegi umah kazen kat seksyen 19 tu, lupa nak simpan tabung dalam locker, lepas balik hostel tengok2 duit2 syiling sudah bertukar menjadi duit kertas. Dia siap SMS lagi mau tukar duit. Nak call urgent katanya. Huhuhhh...

Skang timbul keinginan nak menabung balik. So, tadi sebelum pegi Intel balik sebab Mr. Lai suh datang sign agreement yang menyatakan secara rasmi aku bukan lagi Intel employee... Sempat la kira dulu duit ni. Tau ada berapa? Haa... Jeng... Jeng... Jenggg...

RM 43.00


Banyak tak? Banyak tak? Banyak tak? Lepas la untuk pegi Pesta Penang dengan Atin sabtu ni... Yeayyy~~!!!

Dalam beg pelestik untuk proses penukaran ke duit kertas :)


Yeayyy~~~!!! Nanti boleh beronggeng dan meng-extreme-kan diri di Pesta Penang... Sapa nak join?!
Post a Comment