Sunday, December 13, 2009

=)

Dapat sampul berisi kad secara pos... Haha... Mati2 la ingat raya2 haji aritu pun ada jugak orang nak antar kad raya kan... Tapi silap... Rupenye jemputan ke kenduri kawen...

Mula2 confuse jugak, lebih2 lagi bile tengok nama Khairul & Ida kat sampul... Dalam otak terpikir Kaiyo je... Memang melampau gila la kad kawen men pos2 padahal umah aku dengan dia tak sampai sedepa pun jauhnye. Skali tengok setem dari KL...

Kak Ida~~ Congratsss~~!!

Dah bukak rupenye akak Akin rupenye yang antar... Bagus aa...Sebab rasanya dalam ramai2 kawan2 aku kat fesbuk, dia saje yang ade inisiatif hantar kad jemputan walaupun jauh dan bukan macam orang lain, scan kad pastu tag kawan2 dengan harapan dorang akan datang.

Memandangkan kad pun da sampai, nampaknye kene la usaha untuk pegi kan? Sambil2 tu dah plan nak tengok Batrisya skali~~ Baby Akin ♥ ♥ ♥

Kak Syima~~ Gi kenduri lagi jom? Kali ni kat Dewan Dato' Ahmad Razali kat Ampang plak =)

Kalo akak tamau pegi... Terpakse la ajak orang lain... Anyone?
Post a Comment