Wednesday, December 30, 2009

Misi Tahun 2010

Aku tau ramai menyampah dengan skin baru blog aku ni. Tapi korang saje buat2 suka kan? Siap tinggal jejak kat shoutbox tu cakap nice blog la...Ape bende la semua... Wahaha~~!! Dalam hati confirm menyumpah tengok background serabut camni.

By the way, korang nak kutuk, kutuk je la...Takyah nak sibuk2 jage hati owner blog ni... Aku suke face the fact. Ada pun yang komplen blog aku macam celaka dier punye background cuma 3 orang je. Tu pun kawan2 aku. Selagi boleh kutuk, kaw2 dorang bagi...Wahaha~~!! Bagus gila ada kawan2 yang super-jujur macam dorang.

Ok. Sempena tahun baru 2010 yang bakal menjelang tiba selang 1 hari dari sekarang ni, aku bercadang nak tukar background. Tapi masalahnye skang malas gila nak Google background yang simple n nice. Semua la malas2. Tolong la aku untuk jadi rajin kembali.

New year resolution? Tunggu karangan aku pasal tu nanti.
Post a Comment