Saturday, July 18, 2009

Dier Punya Pasal Laa!

Minggu ni hidup aku kacau-bilau pasal dier. Selasa aku demam teruk sampai boleh masak telur goreng kat dahi pasal dier. Rabu aku takleh bangun dan tak larat pasal dier. Khamis dak2 group datang umah dan hampir mengakibatkan kami dan pokok2 akan bermusuhan sebab guna kertas terlampau banyak untuk print report project pun pasal dier. Jumaat, tiba2 kene present tak ikut giliran pun pasal dier.

Harini Sabtu. Takde kene-mengene dengan dier. Lega. Aku boleh update blog balik dengan senang hati.
Post a Comment