Monday, July 6, 2009

Jumpe Balik Lepas Setahun

Huhu... Gile bai... Betul ke statement nih?
40 kali gosok mata pun statement jugak yang kuar dan kene la terime hakikat.



Huwaaa~~~!!!

Aku, Mark ngan Azim dah tak same dah pasni... Huuu...
Aku start praktikal semester depan... Dorang kat campus lagi...
Aku abeh praktikal semester satu lagi... Dorang plak blah pegi praktikal...

Dari bulan Ogos 2009 nih, bawak ke Disember 2009 --> satu semester...
Januari 2010 sampai ke April 2010 --> lagi satu semester...
Mei 2010 sampai Julai 2010--> short sem...Kemungkinan tak amik...

Campo2 semua...Tak ke setahun lebey tu?

Huwaaa~~~ Lama tuuuu~~~

Sape nak jadik bestfren aku pasni kat campus?
(contract untuk SETAHUN sahaja)
Post a Comment