Wednesday, July 1, 2009

Salin Kulit

Aku tukar skin dengan background kaler putih pula dengan harapan agar hati aku nanti akan seputih dan semurni kaler background blog. Jangan pulak ingat salah umah ye. Lagi satu... Mungkin nak memupuk semangat kembali aktif berblog. Doakan aku rajin nak update semula ok?

Aku sudah bosan dengan background ini. Tinggal kenangan je la...

Abaikan mende2 kat tepi2 tu. Bunga2 tu memang saje bertempek kat situ sebab cita2 aku nak tanam bunga dalam blog belum lagi tercapai hingga kini. Layan je la ape yang aku merepek ni. Tengah biol2 lagi. Camtu la.

Bye2 skin lama.
Post a Comment