Thursday, July 30, 2009

Kenangan Bersamamu

Kenangan bersamamu kasih...
Seumpama mimpi di dalam mimpi...
Terasa engkau di sisi...
Menemaniku saban hari...

Kau banyak berjasa padaku...
Kau teman sejatiku kala sunyi...
Kau penghubung kala aku mau privacy...
Kau penyelamat kala orang lain menyampah...

Tapiii...

Aku harus melepaskan kau pegi...
Kerana telah tiba masanya ku cari pengganti...

Kerana kau...

Telah patah!


Sori la sajak aku tak se-best Cinta Cukulet. Haha.
Headphone dah patah. Kene beli baru. Tapi selagi wayar belum putus... Selagi tu leh gune lagi. Sabar2...Nanti nak beli yang flexible. Leh pakai bila pakai helmet.
Bosan oww naik moto takde hiburan nih.

p/s: 4 line kat atas tu lagu Damasutra. Suke2!!

4 comments:

Signorina Syima said...

ooowh lagu damasutra... umpama mimpi dlm mimpi. betul tak>?

aslina said...

::kak syima::
ye betullll~~~

~Cinta Cukulet~ said...

tersedak aii..bila masa aku pandai bersajak nih..ngahahahaha..


tengok headphone tu..sama nasib dengan aku punya lar..tapi ada kawan yg baik hati dermakan headphone dia..free je..eheheeee...err..ko try la mintak dengan kak syima hihihihi.. :p

aslina said...

::cinta cukulet::
eh? bukan ko ke? salah orang la tuh...haha...

aku da pindah balik penang dan kemungkinan bakal tak serumah dengan kak syimah dah tahun depan. sobs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...