Monday, July 6, 2009

Help! Help!

Abang aku nak pasang internet kat rumah. Tapi takmo pakai line telepon. Pasal macam takmo register line telepon balik. Nanti terlupa nak bayar. So... Ade sape2 ader cadangan tak nak pakai broadband ape?

Kriteria dia mestilah:
  1. Tak menyusahkan hidup.
  2. Tak payah macam2 protokol nak register.
  3. Installment mula2 harga meyakinkan dan boleh tahan.
  4. Bulan2 murah.
  5. Line takkan sangkut.
  6. Server kalo nak down pun mestilah time orang takmo guna. Contohnya, masa tidur.
  7. Mesti ada pakej2 istimewa atau free gift(s).
  8. Kalo ada pengalaman guna...Leh share2 citer sama.

Sapa2 ada cadangan?
Aku malas nak Google sebab banyak benda lain nak buat.


Sebagai rujukan, kawasan umah aku adalah dalam area Urban/Semi-Urban and rural.


****Update Sejemput****

Lupa nak bagitau... Umah aku tu area2 Pulau Pinang sana... xP
Post a Comment