Sunday, July 5, 2009

Molly Menaip

w k,6 gh

Hah...Sebenarnye aku nak taip mende lain...Tapi tengok la ape dah jadi kat atas tu. Tu keje Cik Molly la tuh. Oh ye...Nama dier Molly. Kak Syima letak nama tu smalam. Tatau la...Pas makan terus jadik hyperactive. Makan Whiskas perisa tuna ngan mackarel boleh buat kucing hyperactive ke?

Molly tengah ajar tangan kiri aku menaip. Hebatkan?


Skang dier tengah bergusti dengan bantal. Ape la salah bantal tu kat dier. Macam marah gile je rupenye. Tengok gambar tu cukup ah. Macam meroyan teruk dah dier nih...

"Knape ko kaler oren hah? Knapeeeee?!!!!"


Last skali teka-teki untuk korang. Cuba cari benda tersembunyi.

10 comments:

iriene said...

I ingatkan siapa tu Molly..
hehehe, kucing yang cantik rupanya..
Digi ads, dah klik.. :D
Do drop by to support okay? Tks!

Jemsen said...

Hi, gambar kucing ni cute - hyperactive! Ada satu blog, kucing boleh jaga kereta dekat tempat parking.
link :
http://multiply-88.blogspot.com/2009/06/outsourced-foreign-worker-or.html

aslina said...

::iriene::
haha~~!! tu la nama dier molly...yeah...mari kita sama2 support each other...


::jemsen::
tuan punye blog tu kat atas komen awk je...hehe...

nur nina said...

alahai.. sayu tgk pic yg ketige.. =D

ur cat sgt comellll!!

drop by from innit~

aslina said...

::nur nina::
nape nak sayu plak...kucing kene culik memang comel...haha

profWACKo said...

ko culik yek kucing tu?? color oren?? wow...

profWACKo said...

Ups... misinterpret plak...

hahahaa

aslina said...

::rezan::
aku rasa cam gila kuasa plak la komen sampai 2x...haha...

profWACKo said...

mmg aku nak berkuasa dlm ruangan ini. hehe.

sory le, sebenarnye aku malas nak edit or delete 1st post tu. hahahaa

aslina said...

::rezan::
ko memang...gile kuase...wakaka~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...