Sunday, July 26, 2009

Ape Dalam Sampul Ni?

Hah! DHL siap. Dalam ni sebenarnye ader 1001 macam khazanah untuk aku menyandang gelaran "Minah Kilang" untuk tempoh 3 bulan. Patut la aku tak terfikir langsung nak suh dorang email. Rupanya banyak mende dalam ni. Macam nak suruh keje terus kat sana pun ada.

Adoii...Banyak la plak handbook aku kene bace...Dengan handbook kilang ni lagi...Handbook untuk praktikal lagi...Ahhh...Banyak songeh rupanya praktikal ni...

Kilang mane yang bertuah hired aku yang rajin tahap dewa ni?


Sape2 yang nak jumpe aku...Kalo kat Penang, aku laju je leh jumpe korang...Sebab aku stay sampai bulan December nanti...Hehe...
Post a Comment