Saturday, March 21, 2009

Gadis Dan Bunga

Tadi sibuk2 moderate comment, ader terselit satu comment dari Cik Cinta Cukulet. Katanya blog aku skang dah ala2 gadis.

Ekeke...[Sambil gelak bersungguh2 dan sengih2 sebagai penamat]

Terus aku teringat time aku lepak2 pas kelas CAD kat study room 4 [al-kisahnye nak tunggu kelas malam kul 8 tu la]...Tempat bese...Kat situ ader sape je pas kul 5 petang...Kalo si Nos ngan Shalafie tu dah bese dah...Rasenye Hafiz takde kot...Tup2 nampak Denq ngan Dinie pun ada sama. Pelik gak sebab tibe2 plak dorang rajin2 nak join lepak2 kat study room 4 tu. Ah, kisah ape kan...Bukan limited pun study room tu untuk sapa.

Denq sibuk ngan YOUTUBE. Cari pasal Nazi. Ape motif? Jangan tanya aku. Yang lain2 plak sibuk study MOM. Esok test kata dorang. Tibe2 si Denq dah bosan. Dier search lagu2 lama yang penah menang juara lagu. Klasik jugak lagu yang dier pilih. Salah satu lagu yang dier tujukan kat aku adalah 'Gadis dan Bunga'. Mula2 aku rase takleh blah sebab kene paksa layan lagu nih. Tapi dah berkali2 repeat jadik cam best plak.

Sini aku nak share ngan korang. Jom karaoke lagu nih. Lagu ni jugak puncanya skin blog aku jadik ala2 gadis dan berbunga. Tak lupa juga, penuh kasih sayang. Haha~~!!



Nah, enjoy la korang. Aku nak siap2 gi pasar malam ni cari yong tau foo...Babai!! =p

Jap! Lagu ni penah menang juara lagu ke? Sape tau pliz inform yek? Aku tatau sangat. Main hentam jek.

6 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

dah sesuai la tu lagu tu hehe....si gadis desa yang manja..lalalalala

siti_z0wiah said...

pergh...

lagu zaman muda2 tu...

hahahhaha.

Signorina Syima said...

haaahaahaha ini lagu akak karaoke..

aslina said...

sayang betul kat korang...laju je bagi komen membina!!

::cinta cukulet::
gadis desa yang manja? eh? anda ke? bleh tahan juga tahap keperasanan anda kan?

::siti z0wiah::
zaman muda2 eh...ekeke...cara kan lagu nih?

::kak syima::
alaa...akak nih...lagu ape je yang akak tak berkaraoke? huhu...

~Cinta Cukulet~ said...

bukan saya la...anda..lagu tu kan ditujukan unutk anda hahahaha

aslina said...

::cinta cukulet::
ala...mana feel layan sorang2...ramai2 la baru best...ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...