Sunday, March 29, 2009

Cinta Cukulet Kasik Tag Lagikkk~~!!

Uhhhh...Tag kali nih berkaitan dengan asal-usul blog ini. Cinta cukulet la nih...Dengki jek...Nak jugak tau kan asal-usul blog ini...Walaupun dier dah tegaskan kat situ takde kerahan tenaga untuk wat tag ini...Tapi aku tetap ngade2 nak buat dan nak jugak salahkan dier atas punca utama aku buat tag ini.

Jom layan sikit2...

  1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

  2. Nama blog ye...Dari Mata Singgah Ke Laptop...Sebab ape ye? Sebab aku suke perhati apape je la dengan menggunakan mata senirik...Tak main la dengar2 citer orang, ok? Dan aku juge suke buat kesimpulan senirik berdasarkan pemerhatian aku tu kat sini... Motif? Aku suke nak bercerita dengan orang. Kan sharing is caring?

    Tapi tu sume citer2 berdasarkan pemerhatian aku saje la...Ko nak dengar orang lain punye pandangan...Pegi la tanye orang lain tu...Tak kuase aku nak letak pendapat orang kat sini...Agak2 pendapat orang aku nak letak pun...Orang tu mesti la menteri2 ke ape ke...Yang glemes2 saja...Baru aku teringin nak letak pendapat dorang biar seiring dengan pendapat aku...Tapi make sure dorang pun support aku la...Kalo tak...Lantak pi la situ...


  3. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

  4. Link yer... http://cuteaslina.blogspot.com

    Camne boleh timbul idea nak bagi name tu? Alaa...Standard la...Aku kan kiut? [sila muntah kalo tak suka] Wakakaka~~~~!!! Nama aku plak Aslina...Saje nak tambah vocab yang best2 sikit kat depan nama aku tu...Kadang2 mengundang rasa bangga diri yang melampau jugak...Huhu...Apape la...Lagipun blog aku kan? Suka hati aku la nak letak link ape pun...Mwahahaha~~!!!

Aku Google nak cari gambar pasal evolution...Kan tag ni pasal asal-usul? Skali kuar gambar ni plak...Layan je la...

  1. Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

  2. Method? Owhh...Takdenye method2 nih...Bukan nak buat kuih raya pun nak gune method2 nih...Suke hati penulis dier je nak guna pendekatan ape bile nak bagi pembaca2 dier terus membaca blog ini dengan sabar dan berhemah...Layan je la kan? Motif nak bagi korang bertambah tension dan bosan sebenarnye bile bace blog aku nih...Sebab aku tulis kat sini pun bile aku tension dan bosan2 saje...Tapi dah korang suke nak bace, ape boleh buat,kan? Aku redha je la...Wakaka~~!!! Weh!! Jangan amik pusing sangat ape aku merepek kat sini...Takde idea nak tulis ni sebenarnye.


  3. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebab?

  4. Huhu...Kadang2 tu terasa jugak nak hapuskan je blog nih...MELEKAKAN AKU...Tapikan...Nanti takde plak tempat aku nak bercerita2 pasal ape yang berlaku kat sekitar aku nih...Lagipun tak main la kan nak tulis diari...Ape barang, kan? Bazir dakwat pen sajork...Aku kan kedekut? So...Bile taip sini...Just taip je la...Bukan kene print macam nota Manufacturing tu pun...Oh, ye...Aku belum print lagi nota itu...Ahh...Lain kali je la print...Huhu...

    Ekceli aku rasa best je bile orang bace blog aku nih...Walaupun silent reader...Tapi aku tetap menghargainye. Lalat2 kalo ader yang singgah2 pun aku hargai jugak...Kalo boleh nak bagi award lalat cemerlang...Tapi apakan daya aku tak kenal sape lalat2 itu...Mwahahaha~~!!!


  5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang anda tag ini?

  6. Eh? Aku salah bace dan paham soklan ke? Aku belum pun nak tag sape2 lagi nih...Ohh...Ohh...Pendapat tentang orang yang kasik tag ni ehhh? Laa...Soklan biar la jelas sikit...Camne nak jadik wartawan nih? Huhu...Eh? Ni bukan untuk rencana temubual ek? Ohh...Jap2 ye...Pendapat saye tentang itu Cinta Cukulet...Beliau seorang "anak mak" sebab makan megi pun mak masakkan. Mwahaha~~!! Erm...Ok2...Ni sesi compliment plak...Beliau adalah seorang ceria...Baik hati...Budiman...Comel [wahaha~~~!!! Aku rase aku bleh sketch muke ko sebenarnye nih Cukulet oihhh...Aku kan amik art dulu...Hoho~~!!!] Dan sebagainye la...Yang elok2 saje...Hoho~~!!! Tu saje kot...Nak puji lebih2...Sila bank-in sebanyak yang mampu ke akaun Maybank saye. Nescaya berkajang2 lagi entry akan saye buat untuk memuji2 anda...Mwahaha~~!!!


  7. Senaraikan 5 orang yang akan anda tag

  8. Owhhh...Tak larat la nak tag sape2...Sebab slalu aku tag orang mesti orang tu macam abaikan je tag nih...So, skang sape2 rase nak cerita pasal asal usul blog dier...Silakan...Takde sape nak marah...Nanti aku buat blog-hopping aku pegi komen ye? [janji ala2 wakil rakyat nih...Talak tipu munye...]
Post a Comment