Thursday, March 12, 2009

Aku Nak Update...Tapi Malas...

Aku Nak Update...Tapi Malas...

Teeetttt!!! Aku dah kopipes tajuk tu letak kat sini.

Wuuuu~~!!!! Malasnye...Kalo Cik Cinta Cukulet takde mood pasal mood dier dah lari2 anak mungkin pegi ikut pakwe agaknye...Aku plak dilanda kemalasan yang amaaaaat sangat. Sume ni gara2 esemen group aku yang kene reject semalam. Huhu...Apekah...Skang aku tengah emo...Terus down gile...

Tu pasal takde malas tu...Nak letak gamba pun takde malas.

Sekian terima kasih.

Tunggu la bile semangat kerajinan aku datang...Ntah bile la tuh...Mungkin selepas hari sabtu minggu ni kot...Oh ye! Sabtu ni aku ader test subjek yang paling seram dalam sejarah aku bergelar student engineering. Sebab tu aku rase down kot. Doakan aku tak mati tercekik ketika menjawap soklan.
Post a Comment