Friday, March 20, 2009

Akhirnya....

Setelah dekat 8 kali tukar skin...Last2 ni la dier skin yang paling akhir yang aku pilih dan nampak la keceriaan sikit berbanding skin rumah mayat haritu.

Apape pun...Skin ni aku pun tak pasti dier akan kekal untuk berapa lama...Huhu...

8 comments:

i.am.belle said...

wah, better than previous *v*

Nurul said...

ok r nie.. dari hujau tu cam suram.. :)

aslina said...

::belle::
aritu kan skin umah mayat...huhu...

::nurul::
ha`ah...ni nak update pun bersemangat sikit...hehe

~Cinta Cukulet~ said...

wah..ada bunga-bunga..sangat gadis gitu hehehhee

Signorina Syima said...

tak de la bertambah kuasa silau pada cermin mata ku...

aslina said...

::cinta cukulet::
sekali-sekala...ape salahnye kan? lagipun i baru sedar yg i ni ala2 gadis dan bunga dah skang...[sejak denq pakse dengar lagu gadis dan bunga]

::kak syima::
tu lah. tapi spek akak ader power untuk silau skali ke? bukan rabun jauh je ke? ekeke...

Signorina Syima said...

akak rabun silau la.. mana ada rabun jauh.. ada ke??

aslina said...

::kak syima::
oww...salah rabun la nih? huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...