Monday, March 9, 2009

Citer Kegemaran Aku

Cakap banyak pun tak guna...Setelah berhempas pulas selama 8 jam [3 jam download, 5 jam convert ke dvd format]...

Akhirnya aku berjaya menonton citer kegemaran aku yang dulu aku simpan...Pastu kene rembat ngan kawan2...Pastu dier buat2 lupa dan terus aku tak dapat balik citer tu...Bile tanye...Dier boleh plak cakap orang len yang amik...Pastu tanye lagi orang len tu...Bleh plak dier wat2 hilang ingatan tak ngaku dier amik...Ape ke he nye yobbb?!!!

Ni la citernye...Tahun 2002 punye citer...Zaman2 aku amik SPM dulu2...Tapi aku tak sure la citer ni masuk cinema Malaysia ke tak sebab citer ni agak dasat gak la unsur2 keganasan dier...Aku bleh teruja nak beli dvd pirate citer ni pasal tengok video clip lagu Muse yang tah sape2 tah modified menggunakan citer nih...

Di kesempatan ini aku nak mengucapkan berbanyak2 terima kasih kepade Incik Xord kerana tanpa pertolongan cemas darimu, takde la aku bleh layan citer ni lagi dah...Untuk sinopsis citer ni, anda bolehla ke sini.

Terime kasih Xord!!
Jasamu dikenang!!!

Hehe...Sebenarnye aku dah termalu jap pasal keterujaan aku layan citer ni aku hampir lupe nak ucap terime kasih kat dia sampai aku kene perli sat kat ym...Huhu...Sori la babe...Aku excited sangat la...Hehe...

P/S: Mula2 aku rase cam kene tipu gak sebab aku dah download 7 part .rar file...Bile extract setiap satu file...Sume kuar output yang sama...Skali Xord pun dengan baik hati la explain kat aku yang sebenarnye file2 tu memang aku kene download sume kalo kurang salah satu...Takleh nak extract...Sebab file2 tu terpisah secara realiti...Tapi bersambung dengan baik dan lengkap secara virtual...Hurm...Sungguh bijak rupanya mereka...
Post a Comment