Thursday, March 26, 2009

Lawak Petang2...

Aku tau tandas letaknye kat hujung bangunan ngadap tangga kat wing kanan fakulti.

Aku tau aku tak salah cari tandas sebab aku sangat expert bab2 cari tandas lebih2 lagi bile lepas abeh kelas. Bukan ape...Aku tatau la semenjak-dua menjak ni lecturer2 berkulit tebal agaknya. Aku yang duduk jauh dari air-cond atau betul2 bawah air-cond [supaye senang setting suhu] pun tak brape kene air-cond tapi dah gedik2 sejuk walaupun pakai sweater tebal... Dorang boleh pulak pegi dekat ngan air-cond itu...Pastu turunkan suhu...Gile ke ape...

Tapi gambar bawah ni memang buat aku tak berenti gelak. Mula2 dah masuk tandas dah. Tapi aku rasa pelik. Kuar balik. Tengok betul2. Ehm...Dah betul la tandas. Sebab dekorasi dalaman tak sama macam kelas. Aku kuar balik. Nak tengok ape la yang aku rasa macam tak kena kat pintu. Dekat 5 minit punye telek...Rupa2nya...

Sapa la buat lawak petang2 ni letak sign LR16 kat depan pintu toilet pompuan?
Mau aku vote dia masuk Raja Lawak tahun depan. Dekat 30 saat jugak la aku bantai gelak...Pastu amik enset aku, snap gambar. Nasib baik la aku tak terkencing kat depan toilet sebab gelak tak hengat depan tu.



LR= Lecture Room.


Huhuhu~~!!!
Post a Comment