Monday, January 4, 2010

Random #14

Praktikal tak amik kira dalam CGPA ke?

Pandai2 suruh aku pegi praktikal lepas tu baru boleh buat pre-tesis dengan tesis tu apahal? Kalo boleh naik CGPA takpe gak. Tak pasal2 spirit dah down sikit. Nak kene pukul agaknya orang yang pandai2 bagi cadangan macam tu. Dah la sebab praktikal masa 3rd year mengakibatkan aku tak dapat full elaun. Bukan dia nak ganti balik pun elaun aku.

Nasib baik la dekan baik hati bagi aku A.

Boleh claim dean list tak ni?
Post a Comment