Tuesday, January 12, 2010

AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Geram gila. Bengong punye SkyNet. Abang aku suro antar moto tu ke KUALA SELANGOR laaa.... Memang la alamat umah aku Taman DESIRAN MALAWATI. Abang aku request antar Jonny ke Skynet Kuala Selangor... Dan of course la alamat aku ade terdapat perkataan MALAWATI tu. Tapi takleh ke dorang bace betul2 kawasan dengan poskod? Arhhh...

Bukan abang aku suh antar dekat Melawati Courier Services dekat Diamond Square off Jalan Gombak dalam KL sana tu... Apa gila aku nak amik Jonny kat situ padahal jarak umah aku dengan SkyNet Kuala Selangor tu cuma dalam 10 minit berjalan kaki?

Klik untuk view yang mungkin lebih besar dan jelas.

Berapa jauh jarak umah aku dengan tempat dorang antar Jonny tu cuba korang tengok? Pastu bleh suro komplen2 semua kat Penang. Tu da setel sebab esok abang aku akan pegi komplenkan.

Stooooooopid2!!!

Nyanyuk betul SkyNet Penang. SkyNet Kuala Selangor tak penah pun cari pasal ngan aku. Penang punye SkyNet? Huh! Suxxxx!!! Dah la haritu antar Jonny kat aku dalam keadaan calar-balar. Kesian Jonny.

Tak pasal2 kawan2 aku semua ingat aku penah eksiden dengan Jonny. Padahal sekali je pun aku jatuh dari moto tu. Tu pun masa first day beli dier masa nak pegi isi minyak.

GERAAAAAMMMMMMMMMM~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punya la tak sabar aku nak jumpe Jonny harini, last2 esok baru dapat. Tak dapat la aku nak pegi register awal2 pagi... Kene pegi tengah hari sikit. Huhuhh~~!!!! Camne nak jumpe kawan2?
Post a Comment