Friday, January 15, 2010

10 Fakta Adnan Sempit Dan Kitorang

  1. Nyaris2 tak dapat tiket sebab da full dan sampai TGV dalam masa ngam2 dengan Sab bawak keta takleh nak lebih 100km/j.

  2. Hampir2 berkira2 nak main zero-point dekat pembahagi jalan nak masuk Jusco Bukit Raja sebab orang luar biasa ramainye pasal J-Card day. Huhuhh...

  3. Dapat seat sederet kami 4 orang belah tepi2.

  4. Bengang dengan orang belakang asik tendang2 kerusi. Ko nak buat acara keluarga muhibbah pun agak2 la kan...

  5. Orang belakang gelak macam pontianak. Kami cuba beat tapi tak dapat.

  6. Adore gila2 dengan quote, "kerana nila setitik, rosak rempit sebelanga" dan "I dont want banana fruit two times"

  7. Shaheizy Sam tetap comel tak kira masa dan keadaan sekalipun.

  8. Satu2nye rempit yang berhemah dan kantoi buat wheelie...

  9. Cat Farish sebagai penasihat pun kelakar jugak... Lebih2 lagi "penyanyi tetap" gerai beliau.

  10. Aku juga bercita2 nak tukar moto... Nak jugak Modenas GT 128. Sebab lebih ringan dan laju. LC 135 pun bleh kalah beb!! Penah test nih... Err... Jangan bagitau Jonny, ok?

6 comments:

Diarihatiku1976 said...

saya baru nak tgk sabtu ni... best ekkk citer ni..

bukan nama sebenar said...

::Diarihatiku1976::
bersedia la untuk gelak sampai hilang tatasusila...hahaha...memang gegar2 jugak la cinema semalam sebab gelak beramai2...

Legasi Piston Pecah said...

memang besh gile...
moto aku wave 100 ngn moto kriss tu boleh sebelah menyebah jek...jejak 130km/j lagik..slow kn moto aku???haha

bukan nama sebenar said...

::Legasi Piston Pecah::
haa...ha'ah... moto keluaran modenas memang best gile laju...dah la ringan...

dah la lepas 3 bulan aku pakai wave125 tu kuar modenas GT 128 tu... ngamuk2 da kat abang aku nak beli yang tu plak...hahaha

profwacko said...

Aku dah tengok semalam... Best gila wei. Kalah papadom aku rasa. Best malay Movie this year Yet.

bukan nama sebenar said...

::rezan::
kitorang pong tengok sampai hilang tatasusila & hilang suara punya bergelak...adoiyaiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...